De Schelf

De Schelf

---------------------------------------------------------------

LET OP! In de maanden juli en augustus hebben verschillende activiteiten een zomerstop. Bij interesse voor een activiteit kunt u het beste telefonisch contact opnemen met het betreffende wijkcentrum

---------------------------------------------------------------

Wijkcentrum de Schelf is hét ontmoetingscentrum van de wijk Schelfhorst in Almelo. Het drukbezochte wijkcentrum biedt onderdak aan veel verschillende activiteiten en workshops. Met de verschillende zalen aan de rand van het gebouw, de leuke bar en centrale arena heeft het gebouw een gezellig en warm karakter.

Op deze webpagina kunt u alle gewenste inlichtingen vinden over het wijkcentrum en de vele commissies, clubs en verenigingen die van het Wijkcentrum gebruik maken.

Onder de knoppen in het rechter menu vindt u informatie over de activiteiten die hier plaatsvinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan het wijkcentrum en aan de bar een kopje koffie of iets anders drinken. Het aanwezige beheer kan dan verdere informatie verstrekken.

Lunchen

Voor een heerlijke lunch kunt u alle werkdagen bij ons terecht van 11.00 uur t/m 14.30 uur. Tevens kunt u elke dinsdagmiddag bij ons terecht voor een drie gangen verassingsmenu (opgave verplicht maandag's voor 12.00 uur).