De Schelf

De Schelf

Wijkcentra twee weken dicht!

Op 3 november heeft premier Rutte in een persconferentie aangegeven dat er een verzwaring komt van de coronamaatregelen. Dit heeft gevolgen voor publiekstoegankelijke gebouwen, zoals de wijkcentra. Dit betekent dat de wijkcentra die Accres beheert, Eninver, Schöppe, Driehoek, Schelf, Goossenmaat en Möll’nwiek twee weken gesloten zullen zijn. Deze sluiting gaat in op 4 november om 22.00u.

Natuurlijk hopen we dat de situatie zo spoedig mogelijk weer terug keert naar normaal. Tot die tijd vragen we uw begrip. En het allerbelangrijkste is dat u allen gezond blijft.

///

Wijkcentrum de Schelf is hét ontmoetingscentrum van de wijk Schelfhorst in Almelo. Het drukbezochte wijkcentrum biedt onderdak aan veel verschillende activiteiten en workshops. Met de verschillende zalen aan de rand van het gebouw, de leuke bar en centrale arena heeft het gebouw een gezellig en warm karakter.

Op deze webpagina kunt u alle gewenste inlichtingen vinden over het wijkcentrum en de vele commissies, clubs en verenigingen die van het Wijkcentrum gebruik maken.

Onder de knoppen in het rechter menu vindt u informatie over de activiteiten die hier plaatsvinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan het wijkcentrum en aan de bar een kopje koffie of iets anders drinken. Het aanwezige beheer kan dan verdere informatie verstrekken.