De Schelf

De Schelf

Coronavirus update 14 december 2020

Met ingang van dinsdag 15 december 2020 zijn alle publieke ruimtes van De Schelf tot nader bericht gesloten voor publiek. Met uitzondering van de ruimtes die gebruikt worden voor de uitoefening van vitale beroepen en voor opvang van kinderen met ouders met vitale beroepen en activiteiten in de vorm van dagbesteding voor kwetsbare groepen.

 

Wijkcentrum de Schelf is hét ontmoetingscentrum van de wijk Schelfhorst in Almelo. Het drukbezochte wijkcentrum biedt onderdak aan veel verschillende activiteiten en workshops. Met de verschillende zalen aan de rand van het gebouw, de leuke bar en centrale arena heeft het gebouw een gezellig en warm karakter.

Op deze webpagina kunt u alle gewenste inlichtingen vinden over het wijkcentrum en de vele commissies, clubs en verenigingen die van het Wijkcentrum gebruik maken.

Onder de knoppen in het rechter menu vindt u informatie over de activiteiten die hier plaatsvinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan het wijkcentrum en aan de bar een kopje koffie of iets anders drinken. Het aanwezige beheer kan dan verdere informatie verstrekken.