De Schelf

Nieuws

-- PERSBERICHT --

Homeopathiecafé

Wil je graag wat meer weten over homeopathie? Op 27 september aanstaande van 20.00 tot 21.30 uur ben je van harte welkom bij het homeopathiecafé in wijkcentrum de Schelf, Binnenhof 51/53 te Almelo. Deze maandelijkse informatieavond is gratis en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen aan de aanwezige homeopaten.

Veel mensen willen zelf en op een natuurlijke basis iets doen aan hun gezondheid: klassieke homeopathie kan voor iedereen iets betekenen, van jong tot oud, voor mensen met chronische en met acute klachten. Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven. Iedereen wordt weleens ziek en bij ziekte geeft ons lichaam een teken dat het belangrijk is om voor onszelf te zorgen. Homeopathie helpt mensen om op een natuurlijke manier beter te worden. Veel mensen denken dat het lang duurt voor homeopathische middelen effect hebben; bij bepaalde klachten is het resultaat juist heel snel merkbaar, bijvoorbeeld bij griep.

Maak kennis met het Homeopathiecafé

Doel van het homeopathiecafé is homeopathie toegankelijker te maken .Kijk op www.homeopathiecafe.nl wanneer en waar de volgende bijeenkomst plaatsvindt. De toegang is gratis en de koffie / thee staat klaar.