We mogen weer open!

De wijkcentra waren al open voor het onderwijs, de kinderopvang en ook mochten we enkele activiteiten, zoals EHBO organiseren. We zijn blij dat we je weer in de wijkcentra mogen verwelkomen voor kunst- en cultuuractiviteiten. Zo kun je ook weer gezellig met een vriend/vriendin je muziekles en/of dansles volgen. Reserveren kan direct bij uw vertrouwde locatie.

Vanaf zaterdag 5 juni mogen alle locaties weer helemaal open en daarmee zijn we uit de lockdown. Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen, zoals het maximum aantal bezoekers per ruimte op 1,5 meter afstand!

  • Bekijk hier het Corona protocol voor de wijkcentra.
  • Meer informatie staat hier op de website van rijksoverheid.

"Ontmoet elkaar!"

De diverse locaties bieden vele mogelijkheden en wij kunnen de catering voor u verzorgen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te organiseren, afhankelijk van de gekozen locatie. Alle locaties zijn mooi gemeubileerd en meerdere zalen beschikken over een (klein) keukenblok. In de grotere wijkcentra kunt u aanschuiven voor een lunch of maakt u met uw gezelschap gebruik van het uitgebreide buffet.

In de zes wijkcentra worden diverse vaste activiteiten en cursussen aangeboden. Zoals tekenles, kantklossen of hout bewerken er is voor ieder wat wils. De wijkcentra zijn uitermate geschikt om elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te doen.

Bekijk de individuele pagina’s per wijkcentrum voor meer (vaste) activiteiten en informatie.