Voor de ruimten in de wijkcentra hanteren we een maximum aantal vastgestelde bezoekers. Dit met in achtneming van de verschillende regels die vanwege de Coronacrisis gelden, zo zijn de regels van het Rivm van toepassing. Maar er is ook alleen toegang voor groepen van maximaal 30 personen die een ruimte hebben besproken. Dus geen vrije inloop. Tevens moet de 1,5m regel in acht worden genomen en moet er een checkgesprek plaats vinden. 

De beheerders van de locaties nemen contact op met die groepen die al een ruimte hebben gereserveerd om te overleggen in welke vorm de activiteit door kan gaan. Heeft u vragen, neem dan contact op met uw wijkcentrum. Hopelijk tot snel!

Groet van de beheerders

///

Bent u op zoek naar vergaderruimte of zoekt u een locatie om een workshop of cursus te organiseren? We hebben diverse wijkcentra waar u terecht kunt en wij helpen u graag om uw activiteit te realiseren!

"Ontmoet elkaar!"

De diverse locaties bieden vele mogelijkheden en wij kunnen de catering voor u verzorgen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te organiseren, afhankelijk van de gekozen locatie. Alle locaties zijn mooi gemeubileerd en meerdere zalen beschikken over een (klein) keukenblok. In de grotere wijkcentra kunt u aanschuiven voor een lunch of maakt u met uw gezelschap gebruik van het uitgebreide buffet.

In de zes wijkcentra worden diverse vaste activiteiten en cursussen aangeboden. Zoals tekenles, kantklossen of hout bewerken er is voor ieder wat wils. De wijkcentra zijn uitermate geschikt om elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te doen.

Bekijk de individuele pagina’s per wijkcentrum voor meer (vaste) activiteiten en informatie.