Möll’nwiek

Möll’nwiek

Wijkcentra twee weken dicht!

Op 3 november heeft premier Rutte in een persconferentie aangegeven dat er een verzwaring komt van de coronamaatregelen. Dit heeft gevolgen voor publiekstoegankelijke gebouwen, zoals de wijkcentra. Dit betekent dat de wijkcentra die Accres beheert, Eninver, Schöppe, Driehoek, Schelf, Goossenmaat en Möll’nwiek twee weken gesloten zullen zijn. Deze sluiting gaat in op 4 november om 22.00u.

Natuurlijk hopen we dat de situatie zo spoedig mogelijk weer terug keert naar normaal. Tot die tijd vragen we uw begrip. En het allerbelangrijkste is dat u allen gezond blijft.

///

Wijkcentrum Möll'nwiek biedt plaats aan met name wijkgerichte activiteiten. Er zijn vaste en incidentele activiteiten: U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan informatie avonden van de Gemeente Almelo en de Almelose Woning Stichting " Beter Wonen". Verder organiseert de Fotoclub Windmolenbroek op gezette tijden exposities van eigenwerk en houdt de club geregeld workshops. Ook wordt er in de zomervakantie, door Scoopwelzijn en vrijwilligers uit de wijk, de jaarlijkse vakantiespelweek gehouden.

Wijkcentrum Möll'nwiek biedt ook de mogelijkheid aan profit en non-profit organisaties om ruimtes te huren. Er zijn ruimtes die geschikt zijn voor o.a. kleine vergaderingen (maximaal 15 personen), maar ook grote activiteiten ( maximaal 150 personen) kunnen in ons wijkcentrum gehouden worden. De grote zaal, met podium en aangrenzend terras, is er uitermate geschikt voor. De vorm (kwart cirkel), de aankleding en de professionele geluidsinstallatie van de grote zaal dragen gegarandeerd bij tot een geslaagde activiteit!