De Driehoek

NIEUW!

Nieuwe activiteiten in Wijkcentrum de Driehoek:

Selfline Cursus Haarknippen

Wanneer:  April en September
Info en aanmelden: www.selfine.nl of 015 - 361 80 33

Kapperscursus, beginnerscursus haarknippen

Selfline Kappersopleidingen verzorgt in April en September de cursus haarknippen voor beginners. Het is een leerzame en leuke praktijkgerichte cursus, waarbij een vakkundige docent jou in tien lesavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur de basistechnieken van het knippen leert.
De cursussen worden op een vaste avond in de week gegeven van 19.30 uur tot 22.00 uur. In een kleine groep van 6 tot maximaal 12 cursisten begin je al in de eerste les met knippen op een oefenhoofd met echt haar! Later in de cursus kun je modellen meenemen. 

Wie met succes de basiscursus heeft gevolgd ontvangt het SO1 certificaat. De praktijk bewijst dat iedereen, jong of oud, man of vrouw met succes kan deelnemen. Na het behalen van het SO 1 certificaat kan je deelnemen aan de gevorderdencursus haarknippen, ook bestaande uit tien lesavonden van 2 ½ uur. “Op deze manier word jij opgeleid als (thuis)kapper en om je carrière in de kapperswereld te kunnen beginnen!
Interesse gekregen? Zie voor meer informatie en inschrijven: www.selfline.nl of bel: 015 - 361 80 33 

 

Selfline Cursus Verven en Blonderen

Wanneer:  April
Info en aanmelden: www.selfine.nl of 015 - 361 80 33

Kapperscursus, cursus Verven en Blonderen

Selfline Kappersopleidingen verzorgt in April de cursus Verven en Blonderen. Het is een leuke en leerzame cursus, waarbij een vakkundige docent jou in acht lesavonden van 19.30 tot 22.00 jou leert hoe je op een professioneel blijvende kleuring kunt aanbrengen in het haar en hoe je haar kunt blonderen. De docent zal jou aan de hand van het lesboek de theorie en de praktijk uitleggen. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Wie met succes de cursus heeft gevolgd ontvangt het SO5 certificaat! De praktijk bewijst dat iedereen, jong of oud, man of vrouw met succes kan deelnemen. Het is een professionele, leerzame en vooral leuke cursus!
Voor meer informatie en inschrijven zie: www.selfline.nl of bel: 015 - 361 80 33