Goossenmaat

Goossenmaat

Wijkcentra twee weken dicht!

Op 3 november heeft premier Rutte in een persconferentie aangegeven dat er een verzwaring komt van de coronamaatregelen. Dit heeft gevolgen voor publiekstoegankelijke gebouwen, zoals de wijkcentra. Dit betekent dat de wijkcentra die Accres beheert, Eninver, Schöppe, Driehoek, Schelf, Goossenmaat en Möll’nwiek twee weken gesloten zullen zijn. Deze sluiting gaat in op 4 november om 22.00u.

Natuurlijk hopen we dat de situatie zo spoedig mogelijk weer terug keert naar normaal. Tot die tijd vragen we uw begrip. En het allerbelangrijkste is dat u allen gezond blijft.

///

Wijkcentrum de Goossenmaat beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn voor verschillende soorten activiteiten zoals: vergaderingen, cursussen, lezingen, workshops, spreekuren, trainingen, examens en wijkactiviteiten.

Tevens beschikt ons wijkcentrum over een professionele keuken die ook geschikt is voor het geven van kookcursussen. Goede voorzieningen zoals WIFI, internet, geluidsinstallatie, microfoons zijn aanwezig. Ook is het mogelijk om de catering te verzorgen zoals lunches, buffetten, diverse snacks, koffietafel enz. Voor de mogelijkheden neem contact op met de beheerder.