"Ontmoet elkaar!"

Accres beheert in Almelo zes wijkaccommodaties. Zij doet dat in opdracht van de gemeente Almelo. Het gaat om MFA Eninver en de wijkcentra Goossenmaat, de Driehoek, de Schöppe, de Schelf en de Möll'nwiek. In deze locaties worden veel maatschappelijke activiteiten aangeboden op het gebied van welzijn, onderwijs, gezondheid en wijkactiviteiten. Dat zijn activiteiten die worden georganiseerd door wijkbewoners en organisaties zoals welzijnsorganisatie Avedan, GGD en andere gezondheidsorganisaties, onderwijsorganisaties, peuterspeelzaalwerk en de gemeente Almelo.

De wijkaccommodaties zijn vrij toegankelijk voor een kopje koffie of het lezen van een krant. Hierdoor zijn de accommodaties  knooppunten in de wijk en de stad voor ontmoeting, ontspanning en educatie.

In de verschillende locaties zijn ruimtes beschikbaar om de activiteiten te organiseren. Ook zijn ondersteunende horecavoorzieningen beschikbaar zoals koffie, thee en diverse dranken. Hiernaast kunnen wij ook lunches, buffetten en technische faciliteiten bij activiteiten verzorgen.

Tot ziens bij Eninver, Schelf, Schöppe, Goossenmaat, Driehoek of Möll'nwiek.

 

www.accres.nl