Möll’nwiek

Möll’nwiek

Op donderdag 8 september 2022 start het nieuwe seizoen van de Taiji-Qigong lessen. 

Op donderdag 8 september 2022 start in wijkcentrum Möll'nwiek het nieuwe seizoen van de Taiji-Qigong lessen. Als u kennis wilt maken met deze oude Chinese Bewegingsleer, dan zijn deze lessen echt iets voor u! 

Voor meer informatie en aanmelding, kunt u contact opnemen met Veronique Rillmann van The Yellow Maple: 0546-644994/06-21391995. Verder kunt u ook kijken op www.theyellowmaple.nl. 

Wijkcentrum Möll'nwiek

Wijkcentrum Möll'nwiek biedt plaats aan met name wijkgerichte activiteiten. Er zijn vaste en incidentele activiteiten: U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan informatie avonden van de Gemeente Almelo en de Almelose Woning Stichting " Beter Wonen". Verder organiseert de Fotoclub Windmolenbroek op gezette tijden exposities van eigenwerk en houdt de club geregeld workshops. Ook wordt er in de zomervakantie, door Avedan en vrijwilligers uit de wijk, de jaarlijkse vakantiespelweek gehouden.

Wijkcentrum Möll'nwiek biedt ook de mogelijkheid aan profit en non-profit organisaties om ruimtes te huren. Er zijn ruimtes die geschikt zijn voor o.a. kleine vergaderingen (maximaal 15 personen), maar ook grote activiteiten ( maximaal 150 personen) kunnen in ons wijkcentrum gehouden worden. De grote zaal, met podium en aangrenzend terras, is er uitermate geschikt voor. De vorm (kwart cirkel), de aankleding en de professionele geluidsinstallatie van de grote zaal dragen gegarandeerd bij tot een geslaagde activiteit!